Facebook

Beoordelingen van Imono Groningen

Recente recensies van Imono Groningen

4 sterren na 249 reviews

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste Sushi in de wijde omgeving!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goeie samosa's, maar de sushi was niet meer dan matig. Met name dé rijst was flauw en sommige stukken leken beduidend ouder dan de rest. Jammer...

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 30min de bestelling in huis.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We misten het drankje dat bij afhalen gratis bij de bestelling zou zitten. Dit is helaas al de 3e keer in korte tijd. De zalm was niet vers (droog en een penetrante visgeur)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, zoals altijd. Maar helaas geen frisdrank gekregen. Dit is nu al de tweede keer in drie bestellingen. Als de gratis frisdrank de helft van de tijd niet meebezorgt wordt, bied het dan ook niet aan.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat ik mijn gratis blikje cola niet heb gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere sushi. Goede service. We miste wel het blikje fanta bij de bestelling

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in stad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig sushi pakket B en zijn altijd super tevreden.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er na 30 minuten al. Sushi rook erg sterk en smaak was anders dan ik gewend ben. Volgende dag geregeld op de wc gezeten. Erg jammer, ben dit niet gewend van Imono

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker, snel bezorgd.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar valt me wel op dat bij aankomst buiten de maki, alles verschoven en door mekaar ligt!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Goeie smaak - Snelle bezorging - Redelijke prijs

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en rest was ook goed. Beter dan elders in stad, maar ook weer niet om ver geblazen door kwaliteit. Bezorging was 45min ongeveer, maar verder netjes geleverd/verpakt en dergelijke.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was heel vriendelijk! Eten was top, nogmaals bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Alleen weer geen gratis COCACOLA blikje zoals beloofd bij de bestelling. PEPSI is geen COLA mensen.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi. Bovendien een snelle levering.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stukken plastic gevonden in de sushi. Avocado hard en smakelijk. Zeker geen aanrader, voor deze prijs kun je beter naar de concurrent!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus door de hele tas, de bezorger zei er niets van. De sushi was smaakloos in vergelijking met andere aanbieders in de stad.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat een deel van sushi vergeten was, zo ook het gratis drankje. Sushi was ook niet stevig gerold.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en binnen een half uur

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne manier van bestellen. Snelle service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en binnen een 1/2 uur

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Maar wanneer passen jullie de postcodes aan op de bezorg/ bestel lijst. Ook via thuisbezorgd.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x gegeten bij Imono, met prima ervaring, maar helaas thuisbezorging was anders. rijst waren samen gekneed tot deegballen. Leek alsof ze in de middag waren klaargemaakt en niet zo vers als bij hun live.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur!!!! Op de bestelling gewacht. De bestelling was niet uit de printer gekomen, aldus imono.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar lang niet zo lekker als wanneer je daar gaat eten en je betaald een hoop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Jammer dat er slechts drie zakjes sojasaus werden toegevoegd bij een redelijke grote bestelling. Tevens niet het gratis blikje drinken bij de bestelling ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke sushi en goede service!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi, top kwaliteit. Vanavond wederom van genoten. Absolute aanrader!!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, het eten was lekker, en bezorger was netjes aan de deur Alles bij elkaar erg de moeite waard

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Anderhalf uur moeten wachten voordat de bestellen er was (ondanks dat ik na een uur al had gebeld waar het bleef) - Geen extra soja saus ondanks verzoek hierom - De loempia's waren reeds lauw/koud en niet meer krokant

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, alhoewel niet de beste sushi. Het grootste probleem was de bezorging. Deze was snel, maar de warme produkten zaten bij de sushi in verpakt. Dit kan écht niet met rauwe produkten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Gunkan Tobiko besteld, maar Gunkan Wakame gekregen! En te weinig soi suis erbij

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer het gratis blikje drinken niet gekregen en de wasabi ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zo als altijd. En deze x nog sneller dan snel bezorgd! Top, ook namens blije kindjes.We love Imono!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was great, very fresh, 10/10 would eat here again

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op veler aanraden hier voor het eerst sushi besteld! Top! Heerlijke sushi, supersnel bezorgd door een hele vriendelijke (volgens ons Amerikaanse) bezorgster!! 👍🏻

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd. Maar het gratis aangeboden blikje COCA cola was weer Pepsi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, prima bezorging. Kreeg alleen wederom een verkeerde bestelling. (3x 6 stuks fried crab ipv 2x) en betaal daar ook voor. Is al een 2tal keer eerder verkeerd gegaan.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel geleverd!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top! Na het werk, tijdens boodschappen onderweg besteld! Het duurde langer dan we dachten en belden om door te geven dat we nog niet thuis waren iets later thuis zouden zijn. We hadden ook geen flauw idee hoelaat het zou aankomen. Bij aankomst bezorger super vriendelijk en met een glimlach! Top! En de sushi was heeeerlijk! Onze nieuwe favo sushi tent 😍

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan de sushi. Sushi was plakkerig en duidelijk niet vers bereid. Ik bestel hier geen sushi weer.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shusi was goed. Was ook optijd geleverd, Maar oooo ooo wat was dat een onbeleefd ongemanierd bezorger! Mijn zoon van 12 groette hem en bezorger groette niet terug we gaven fooi van 1,50 ook daar geen bedankje vanaf. Toen bezorger wegliep zei ik heel hard: dag! Toen hoorde wij voor het eerst een woord uit zn mond komen. Dag zei hij ook!!! Zelfs mijn zoon van 12 vond hem onbeleefd! Ik heb op 18 juli online sushi besteld Rond 2030u Moesstraat

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat (weer) geen sojasaus de bestelling. Is niet de eerste keer. De sushi is wel eens beter geweest qua smaak en strakheid rollen

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer een foutje. En nu reageer ik ook. Eerste keer drinken vergeten. Tweede keer verkeerde bestelling geleverd. Nu voor de derde keer geen stokjes gekregen. Eten is prima. Maar wij willen graag een complete/juiste bestelling. Denk erover om naar aan andere bezorgdienst te gaan.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer. Alleen jammer dat het gratis blikje COCA COLA weer één van PEPSI was. Maar goed, gegeven paard etc...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er lekkere sushi maar jammer dat we geen wasabi kregen bij de bestelling.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was superlekker, goeie prijs-kwaliteit!!! Bezorging: ik had gevraagd om extra soyasaus. Dit zat er niet bij. Het beloofde gratis blikje fris ook niet. Dat was jammer.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en mooi op de aangegeven tijd bezorgd. Enige jammer was dat het wat door elkaar was geraakt. Desondanks erg lekker weer!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen, snelle service en heerlijk verse sushi.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en voldaan aan de vraag om een van de gerechten te ruilen voor een ander. Super lekker!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love Imono food, always very yummy but every time I order online I am very frustrated by how slow they are. I ordered 2 sushi rolls and an order of Hakau and it took over 1 hour 15 minutes for it to be delivered. Last time I ordered online it took over 2 hours! Definitely reconsidering ordering online from Imono again...

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd koud geleverd en na een uur pas! Niet lekker en te duur

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd ...helemaal top

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot een paar maanden geleden waren wij zeer tevreden, maar de laatste paar keren toch meer teleurgesteld geworden. De kleine loempia's waren slap en slof, een-na-laatste keer hadden wij geen soja-saus en wasabi erbij gekregen en laatste keer zat de sushi niet meer netjes in het doosje. Leek wel of het gevallen was of te ruig op de brommer door elkaar geschut was. Dit is een review gebaseerd op meerdere bestellingen van afgelopen paar maanden en dus niet op 1 bestelling. Een-na-laatste keer vroeg de bezorger om een review, want dat hadden jullie nodig. Wou het toen niet meteen doen, wou jullie nog een kans geven, omdat wij eerst wel heel tevreden waren. Maar de volgende bestelling was dus nog slechter geworden. Vinden wij heel jammer. Enige positieve is dat jullie wel snel bezorgen, maar heb liever dat mijn eten gewoon goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede online bestelsite. Levering op de aangegeven tijd. Prima. Alleen had de bezorgster niet gepast geld om terug te geven bij de betaling.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg smakelijk en bestel zeker vaker maar regelmatig zit er geen blikje drinken bij zoals ze op de site beloven. Erg slordig.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en glutenvrij!!

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het niet gelukt om de opmerking bij de bestelling na te komen. Duidelijk stond er NIET bij het eetcafe naar binnen. Als je het dan toch doet, mag je de bestelling meenemen.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was heel netjes op tijd en bezorger was aardig. Ik was wat minder tevreden over het eten zelf. De warme gerechters waren erg lauw en bij de Ha Kau en Gyoza zat geen sausje. De krab gunka was vooral gevuld met de mayonaise saus en leek van een pakje krabsalade uit de supermarkt.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en heerlijke sushi!!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de gratis 7up er wel bij! Bestelling was wel een uur te vroeg aangekomen!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg mijn gratis 7up niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de Sushi online via jullie website besteld. Super handig. Wat ook fijn is, is dat je zelf je ophaal tijd kunt aangeven. De sushi was wederom verrukkelijk! We hebben er zo van genoten, zalig. Wij wonen in Peize en wachten nog op een bezorgoptie in ons dorp! (we snappen wel dat Groningen-Peize eigenlijk te ver is hoor :)) )

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima keurig op tijd maar we vonden de Sushi behoorlijk tegenvallen . Jammer.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke, zeer smaakvolle sushi! Vlot thuisbezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really nice food and fast delivery!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fingerfood! Snelle bezorging, altijd top!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle en tijdige bezorging en vriendelijke bezorgers!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi zoals altijd en snelle levering! Top! Tot de volgende bestelling

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima maar gratis drinken ontbrak

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi leek slordig gemaakt. Heel onregelmatig gesneden en de ene was twee keer zo groot als de andere. Daarnaast waren veel niet stevig en vielen uit elkaar. De smaak was daarin tegen wel ok.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en de bezorging was snel. Niks te klagen dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goed gevulde sushi . Er mag van mij wel iets meer sojasaus en wasabi bij gegeven worden.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Bezorging duurde ongeveer een uur.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker sushi bij jullie. Dat was weer prima. Daarnaast heb ik pi bao ya besteld: 4 stuks voor 8,-. Dit was erg teleurstellend. Misschien komt het omdat de bezorging 1:15 heeft geduurd, maar ze waren koud en taai (zowel de pannekoekjes als vulling). Dit was echt niet eetbaar. En de vulling was ook erg mager. Het bestond uit een stukje kip van 2 cm en een stukje komkommer. Ik heb ze weggegooid. Voor die prijs verwacht ik meer.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté was te droog en het eten was aan de lauwe kant

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, de rijst was zurig, alles plakte aan elkaar, de vis rook niet fris. Het kon zo in de vuilnisbak. Dit was duidelijk een bakje wat "over" was. De bestelling was er ook binnen 30 minuten.......vers was ver te zoeken. Dit nog nooit eerder mee gemaakt. Imono brengt anders altijd vreugde in huis, jammer. Geen contact gezocht omdat ik er niet in geloof dat een nieuwe bezorging de kwaliteitsnorm van wat er blijft staan verbeterd voor anderen...... Dan moet er een omslag komen bij de mensen die dit moeten controleren. En dat is iets wat gewoon goed moet zijn!!!

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Snel en vriendelijk bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en prima sushi!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Groningen en omstreken

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, niks op aan te merken, wat ik alleen erg jammer vond is dat ze ten eerste veel te laat kwamen, 1½ nadat we besteld hadden, half 7 bestelt en even over 8 werd het bezorgd, en dat we niet de gehele bestelling hebben gekregen, er ontbrak een paar Suzi's, die wel op de bestellijst stonden maar niet in de zak en de gratis frisdrank was er ook niet bij. Heb er nog over gebeld maar schijnbaar was het zo druk dat we er niet door konden komen, we hadden inmiddels zo'n trek na het lange wachten dat we maar zijn gaan eten....

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zat helemaal aan een kant van de doos doorelkaar geplet. Bovendien had ik dingen met zalm besteld maar kreeg ik zonder overleg wat anders. Als de zalm op is, bel dan gewoon even of geef me korting! De vorige keren dat ik bij Imono bestelde was het wel goed, nieuw management? Waardeloos om zo met je klant om te gaan. Volgende keer sushi haal ik wel bij een ander!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sloppy sushi didn't seem fresh. taste 2/5.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi! Vers, voldoende en snel bezorgd..

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur op mijn bestelling gewacht!na een uur gebeld en wordt er gezegd ze zijn onderweg en vervolgens duurt het nog driekwartier terwijl ik tien minuten fietsen van de stad woon!!!!!! Beetje jammer dat er dan geen compensatie komt!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al twee keer de eetstokjes vergeten me te leveren. Dit is toch een belangrijk onderdeel. Soms is de fried shrimp sushi niet vers .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd! En nette bezorging op de aangegeven tijd. Heel tevreden, dus volgende keer weer imono!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur voor het bezorgd werd. Dat vind ik best lang. Raar ook dat bezorger belt vanaf een Bulgaars nummer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na een uur werd de bestelling geleverd, waarbij het drinken ook nog was vergeten. Een uur later werd het drinken alsnog geleverd (na telefonisch contact met een vrouw die niet al te vrolijk leek met deze klacht), maar was het in plaats van een fanta een sisi (dit is toch wel degelijk iets anders). De soyasaus was naar mijn smaak iets te zout, maar dit is waarschijnlijk een kwestie van smaak.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, maar de wakame salade was niet wat ik had verwacht. Op plaatje op de website staat iets anders dan ik kreeg nl een stuk zalm op een salade.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker en vers. Warme dingen worden wat slap en zacht als je het laat bezorgen. Stokjes zaten er gisteren niet bij, maar normaal wel.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Snelle bezorging. Zeewier salade viel wat tegen voor de prijs.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb eerder bij Imono gegeten en het was heerlijk. Ik heb het aan velen aangeraden, maar vandaag heb ik een minder goede ervaring gehad toen ik besloot eten te laten bezorgen. Na ruim een uur te hebben gewacht besloot ik te bellen om te vragen of er iets was misgegaan of dat er kon worden gekeken of de bezorger al onderweg was. Dit laatste was het geval, dus bood ik mijn excuses aan voor het bellen en wachtte af. Na 25 minuten was mijn bestelling er nog niet, dus was de bezorger al 25 min onderweg voor een ritje van geen 5 minuten? Het had gesneeuwd dus ik besloot te bellen om te vragen of er iets met mijn bestelling of met de bezorger was gebeurd. Allebei de keren dat ik iemand aan de telefoon kreeg ben ik trouwens erg vriendelijk te woord gestaan, dus daar wil ik niks over zeggen, maar uiteindelijk is er door het restaurant naar de bezorger gebeld en vertelde hij dat hij er bijna was. Prima, een paar minuten later stond hij voor mijn deur. Ik hou echt niet van klagen, maar na zo'n

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was een half uur eerder dan gepland en vriendelijk. Dat was echt super!! En het eten was heerlijk!!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super snel bezorgd, stond er gewoon versteld van. Daarnaast smaakte de sushi lekker vers en hebben we er echt van genoten. Sushi box 2 met edame boontjes was echt genoeg voor 2 personen. Enige minpuntje is dat er te weinig soja saus was meegestuurd. Wasabi en gember was er wel dubbel.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel zelfs op eerste kerstdag. Mooi verpakt.vers en heerlijk. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk eten ????

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een wat minder goede ervaring met Imono. Ruim een uur op ons eten gewacht en de gemberkip die we besteld hadden was koud bij aankomst. Jammer, maar gelukkig niet wat we van imono gewend zijn, kan natuurlijk een keertje gebeuren.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd en was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1.5 uur op ons eten moeten wachten. De sushi was wel super lekker!

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar te koud. Moet zeker een punt van aandacht hebben, belangrijk voor de volgende x!

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Gtoningen!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten weer. Jammer dat er weer geen voldoende gember weer. En het beloofde blikje COCA cola was pepsi. Jammer.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bezorging, heb het, volgens afspraak, zelf opgehaald

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, binnen 30 min bezorgd! Op de site stond dat er een gratis blikje frisdrank bij de bestelling was, maar niet gekregen. Absoluut niet erg hoor, kan gebeuren. Fried ebi maki is vooral grote aanrader. Volgende keer zeker weer!

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, zoals het altijd is bij Imono. Wat ik wel bezwaarlijk vond is dat ik 1 uur en 40 minuten moest wachten voordat de bestelling was afgeleverd, dat vindt ik echt te lang.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi....smaakte naar meer....top!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15m te laat en kreeg geen gratis drankje maar de sushi was heel lekker.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet lekker en geen wasabi.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 2 personen besteld. Super lekker en van goede kwaliteit. Echter volgende keer iets meer kikkomansaus. Gratis drinken ontbrak tevens.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit sushi voor een goede prijs. Snelle levering op een zondagavond. Enige gemis zijn de chopsticks, die heb ik ook niet in huis, dus werd t fingerfood

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Helaas waren de gebakken banaantjes al een beetje koud. Bezorging was oke. 40 minuutjes.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en op tijd bezorgd

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Zeer snel bezorgd.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk , maar zeewiersalade liever niet vermengen met gewone salade .....

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bonen waren niet helemaal gaar. Verder lekker gegeten

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig sojasaus en voor mij ook te weinig gember, maar voor de rest was het eten lekker. Ik bestel hier zeker vaker!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er hartstikke snel en het was voortreffelijk! Complimenten aan de chef!

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het familie pakket wel wat weinig voor 4 personen en we hadden er nog best wel veel bijbesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst meer dan een uur op mijn eten gewacht. Vervolgens kreeg ik wel de sushi, maar hier zat verder niks bij. Mijn drinken niet, geen stokjes en geen sojasaus. De sushi met gefrituurde garnaal smaakte slap en oud, de spicy tuna was absoluut niet spicy, de avocado ontbrak bij sommige stukjes zalm met avocado. Jammer, want ik had hier eerder besteld en eigenlijk altijd naar wens. Of ik nu nog een keer bestel weet ik niet, misschien dat ik toch maar overstap naar de concurrent.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging, maar weinig sojasaus

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ons beloofde gratis drankje niet gekregen, daarnaast hebben we de zalm sushi weg moeten gooien omdat de zalm te oud smaakte. Het was wel snel bezorgt en de spicy tuna was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er snel maar helaas vond niemand het lekker en sommige dingen zelf niet eetbaar. Randjes waren heel hard, viskoekjes klef, weinig gember etc. Eerste keer dat we bij Imono besteld hebben, zware teleurstelling dat we daar meer dan 50 euro aan uit hebben gegeven!

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi. Niet alle maki waren even netjes gerold en de wasabi ontbrak. Desalniettemin zat er wel (zoals gevraagd) extra gember bij. Maar al met al zeker voor mij HET restaurant om sushi te bestellen.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en altijd van goede kwaliteit!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi pakket B besteld. Vers bereid en de ingrediënten (vooral te proeven bij de tonijn en zalm) waren ook vers en van goede kwaliteit! Snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer dan verwacht. En een minimaal persoonlijk puntje van kritiek: als ik bij de bestelling online had kunnen zien dat de gratis cola een Pepsi was geweest en geen Coke had ik een ander drankje gekozen. Kwaliteit van de sushi is bijzonder goed, dus geen klachten :)

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en goed op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi rijst was niet gaar

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er supersnel en het smaakte voortreffelijk :)

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde ruim 1,5 uur, gefrituurde gerechten waren heel slap en niet voor herhaling vatbaar. Overige sushi was van goede kwaliteit.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order was not complete. Upon contacting Imono the excuse was they just had refurbished their kitchen. No personal apology was issued. I got the feeling they didn't care. Upon explain what was missing - they send the wrong missing item. I ordered more then just sushi but overall the food was a bit bland and the gyouza seemed to be deep fried :/ I'm a bit disappointed to say the least.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 minuten bezorgd. Soep was goed heet. Verder overzichtelijke site met mooie foto's. Eten is van goede kwaliteit. Leuke actie met gratis drankje bij bezorging; gekozen coca-cola bleek echter pepsi cola, klein foutje in het bestelformulier denk ik ;-).

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Had iets sneller gekund. Kwaliteit sushi erg goed, alleen heel jammer dat er geen sojasaus bij kwam.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My only issue was delivery took almost 1 hour. But food was amazing as always. Best sushi in Groningen

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden over Imono, dit keer helaas niet. Ten eerste was mijn bestelling een uur te laat, en ondanks dat ik hier wel over ben gebeld, vond ik het excuus 'de bezorger is er nog niet' wat vreemd en niet geloofwaardig. Ten tweede had ik mini- loempia's besteld en deze waren koud. Waar ik ook bepaald niet over te spreken ben, is dat er stukjes plastic in mijn sushi zaten! Voorlopig even geen sushi van Imono meer voor mij helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend snel en heerlijk!

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer als een uur. Warme gerechten waren niet warm (meer) en loempiaatjes waren erg slof (waarschijnlijk doordat ze lauw waren)

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel uit eten bij Imono als thuis laten bezorgen is heerlijk. Ik had een beetje teveel voor in mijn eentje besteld oeps;-) Ach ja dan heb je een hele avond heerlijke hapjes.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd..

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker als altijd

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi & keurige bezorging :-)

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 17 minuten heb ik mijn bestelling gekregen en het was heerlijk! Een echte aanrader

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, super service en alles voor een goede prijs. Iedere keer weer genieten!

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met veel variatie. Snelle bezorging.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi.. Geen culinair hoogstandje maar gewoon goed & lekker voor een prima prijs. Bezorging was keurig en op tijd.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was erg lekker, zeer van genoten. Bestelling zelf had een paar verbeterpuntjes: -Verkeerde frisdrank (niet zo erg!) -Bakje chilisaus zat niet goed dicht, waardoor de tas/drinken/twee bakjes sushi onder de saus zaten. Even een keer doublechecken! -Sushi onhandig opgestapeld in tas waardoor een gedeelte nogal geplet was.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel veel, bijna elke week (Bloemstraat 47-24), maar krijg meestal twee wasabi bakjes, wat nergens voor nodig is, en maar 1 bakje soja. Ik zou graag twee bakjes soja krijgen plus 1 wasabi. Vrij logisch, maar zouden jullie hierop kunnen letten?

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Snel bezorgd en erg lekkere sushi!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 euro aan eten, maar jammer genoeg was al het non-sushi het niet naar smaak. Veel weg gegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, altijd goed eten en op tijd bezorgd.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag dachten wij weer eens lekker te eten bij Imono. Maar omdat mijn partner een zware zwangerschap achter de rug heeft leek het qua energie beter om te bestellen, het blijkt dezelfde sushi toch? Na een vlotte levering bleek de sushi helaas niet naar wens. Het leek alsof de bezorger met windkracht 10 te maken heeft gehad of dat dezelfde persoon onze sushi heeft gebruikt als schokdemper. (Foto op verzoek). Nadat de sushi werd geproefd bleek deze niet vers. Teleurgesteld belden we met Imono en werden we doorverbonden met een manager van dienst. Meneer had de mededeling dat 'we er op dit moment helaas niks aan kunnen doen'. Als vaste klant zijn wij teleurgesteld in deze service van Imono, het lijkt ons dat je in het restaurant zelf niet eenzelfde reactie mag verwachten. Daan en Inger 06 83 60 30 41

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Heerlijke sushi

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en alles was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een uitgebreide bestelling en het was allemaal heerlijk zoals altijd. We hadden nog een speciaal verzoekje en ook daar was aan voldaan - goede service! Ook een snelle bezorging en alles was goed verpakt. Het enige nadeel is het verslavingsgevaar ;)

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi thuis

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam snel en was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke verse sushi en fingerfood goed warm. Nooit eerder bij Imono gegeten of besteld. Was zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+snelle bezorging ondanks erg grote bestelling + veel variatie +goede qualiteit eten - de gefrituurde gerechten waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, naar mijn mening een van de betere sushi restaurants van Groningen, en prima bezorging.

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er super snel vandaag! En eindelijk weer eens wasabi met wat meer smaak en vooral pit. Was lekker!

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar de loempia's waren kouder dan normaal en bezorging liet wat lang op zich wachten. Overall wel een dikke voldoende.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en royaal. Erg fijn voldoende soja, wasabi en gember!! De eerste keer hier besteld, zeker niet de laatste keer, tot snel!!

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd en super lekker!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. (

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel Veel Smakelijk

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sashimi. Minder goede sushi

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede hoeveelheid, was vers. Was heerlijk!

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg niet wat ik had besteld ( in plaats van 6 maki sake kreeg ik twee stuks met grote stukken zalm erop) en anders dan normaal was de fried shrimp niet warm maar leek het uit de koelkast te komen

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food and on time

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij imono en dan is het altijd goed. Dit keer was het niet vers, volgende keer beter Imono!

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, even een opmerking over jullie site. Wij wonen in de linie ( achter de oosterpoort) en betalen extra voorrij kosten die voor onze wijk niet van toepassing zijn. Hopelijk kunnen jullie dit verhelpen want bij iDEAL betalen helpt een opmerking plaatsen niet. Bedankt gr Mariska

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi were great, but we had to wait for an hour to get the order!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Beste sushi van Groningen

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, het combi pakket van 22,50 is (ruim) voldoende voor twee personen. Klein minpuntje: het bakje wasabi was al langer geleden klaar gezet waardoor de wasabi hard en droog was.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, beste sushi van Groningen!

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk eten. Wel prijzig

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en de volgende keer bestel ik wel extra wasabi en gember!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top, maar als jullie een gratis blikje cola beloven. Beloftes nakomen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en warme pangsit gekregen. Sushi pakket E is top voor 1 persoon en een goede kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast ook nog eens hartstikke snel bezorgd. Hier ga ik vaker bestellen!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van uitstekende kwaliteit. Beste verse sushi in Groningen waar ik regelmatig bestel. Snelle bezorging en vriendelijke bezorging. Kortom perfect!