Beoordelingen van Imono Groningen

Recente recensies

5.0
Arno
24 november 2022

De rijst was wat droog. Helaas ontbraken servetjes en soja-saus. Maar al met al wel weer lekkere sushi.

Monica Fidalgo
23 november 2022

Very nice as usual. We got some extra pieces as well! :)

Rosalie Pieters
1 november 2022

Altijd heerlijk, altijd snel en goed!

Michel
28 oktober 2022
Anika
25 oktober 2022
Biek
13 oktober 2022

De bezorging was stipt op tijd, de sushi was overheerlijk. Enorm van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.

C. S.
13 oktober 2022

The sushi tasted ok but it didn't smell very fresh. I found it a bit expensive for the quality. The delivery was about 15 minutes late but they were thoughtful and contacted me to ask if I had received the order and if it was ok.

Thirza Huiskes
7 oktober 2022

Super lekkere sushi! Altijd goed bij Imono. Ze hadden ook nog keurig gebeld dat het iets later werd met onze bestelling, heel goed.

Jorrit
3 oktober 2022

Dé beste sushi van Groningen!

J
29 september 2022

Snel en heerlijk

Martijn
13 september 2022

Exact op tijd geleverd. Sushi goede kwaliteit en meer dan voldoende voor 2 personen.

Olivia
5 september 2022

Echt hele lekkere sushi 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Vos
19 augustus 2022

Iets te veel sesam en sushi was aardig warm

Tristan
18 augustus 2022

De kwaliteit van de vis was goed maar de rijst van de nigiris was nogal saai, net of er helemaal geen rijstazijn door zat. Zonde.

DianA
10 augustus 2022
Gerrie
5 augustus 2022

Heerlijk eten, inzettend goede sushi en super snelle bezorging

Floor
29 juli 2022

Zoals altijd keurig op tijd en uitstekende kwaliteit!

Ollie Becker
25 juli 2022

Het was weer helemaal goed, precies wat we verwachten van Imono!

Gijs Lakeman
23 juli 2022

Perfect op tijd en lekker!

Karin
20 juli 2022

Heerlijk

Yvette
18 juli 2022
Arianne
10 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk en top verzorgd;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
3 juli 2022

Erg lekker en mooi op tijd volgens afspraak bezorgd

Aletta Becker
2 juli 2022
Petra
27 juni 2022

Bezorging precies op tijd! Sushi was weer lekker zoals gewoonlijk. Ik had extra gember besteld, dat ontbrak helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
3 juni 2022

Eten prima. Vraag voortaan of stokjes gewenst zijn. We hebben ons eigen en dus... Stop verspilling!

Iekje
29 mei 2022

Super lekkere sushi zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline Durlacher
27 mei 2022
Pst Pst Hoornse...
17 mei 2022

Echt. Altijd. Heel. Goed!

Heleen
8 mei 2022

Heerlijke sushi! We bestellen regelmatig bij Imono en het is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
8 mei 2022

Super snel, super lekker!

Daan
7 mei 2022
els
22 april 2022

In een woord: Heerlijk!

Susanna botermans
22 april 2022

Prima gegeten, maar voor deze prijs voor 4 personen is dit te duur. Bedankt maar dit was de laatste keer.

Ar
22 april 2022

Echt de beste poke bowl in de stad, voor de pangsit mag je me wakker maken;)

Jan Schipper
11 april 2022

Precies op tijd geleverd en de kwaliteit van het eten was super

Bram Eggens
8 april 2022

Was er erg snel, sneller dan aangegeven. En het was weer zalig.

Isabella
5 april 2022

Altijd super lekker eten! De kip van de pokebowl was vergeten en toen kreeg ik er een hele nieuwe pokebowl met kip achteraan gestuurd. Heel lief! Bedankt!

Zonnetje
3 april 2022

Heerlijk zoals altijd! Snel, op tijd en netjes bezorgd!

Ed
2 april 2022

Prima sushi, erg smakelijk.

M
28 maart 2022

Sushi en pokébowl prima, maar loempia’s nagenoeg koud...

Michael
11 maart 2022

Verschillende rollen met zalm, roken erg sterk. Deze hebben wij niet opgegeten. Vis hoort niet te stinken! De overige rollen waren oke, maar niet van hoge kwaliteit. Wij zullen niet gauw weer bestellen!

Monica Fidalgo
6 maart 2022
GJ
27 februari 2022

Loempia’s er bij besteld. Deze werden echter niet bezorgd.

Joep
26 februari 2022
Joyce Bouwhuis
25 februari 2022

Del hele bestelling verdient een dikke 10! Uitstekend!!!!! Verheug me al op de volgende keer…

Rob
24 februari 2022

Sushi was steenkoud terwijl je een lauwwarme sushi verwacht. Sushi was duidelijk niet “vers”. Er kwamen twee bezorgers in zwarte kleding met een warmhoud tas van de Makro. Hun voorkomen was niet open. Aanvankelijk deed ik de deur niet open omdat ze onbetrouwbaar overkwamen.

Ekr
23 februari 2022

Heerlijk sushi gegeten. En wat leuk dat er nieuwe gerechten op de kaart bijgekomen zijn !

Anne Kruizinga
15 februari 2022

Fantastische sushi en zelfs een cadeautje gekregen omdat ik jarig was! :).

Jen
9 februari 2022

Het was weer lekker. De gefrituurde garnalen waren anders. Vorige waren beter. Bestel deze niet weer...

G.F.Huozinga
6 februari 2022
Steffan
6 februari 2022

Keurig op tijd geleverd . Smaakte weer heerlijk dus volop genoten van de sushi 👍🏾

Middel
30 januari 2022

Uitstekende kwaliteit, echter was de bezorging een half uur te laat ondanks ruim van te voren besteld. Lastig ivm jonge kinderen. Wel netjes gebeld dat het verlaat was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
28 januari 2022

Snel bezorgd en lekker. Geniet altijd extra van de kimchi!

Marja
24 januari 2022

Heerlijk als altijd en supervriendelijke bezorger!

Roos
24 januari 2022

Prima bezorging en Heerlijk gegeten. Goede sushi en stokjes, wasabi, gember zat er allemaal bij. We hadden met de ruïne box voldoende voor vier personen!

Manja
23 januari 2022

Zoals altijd: hoge kwaliteit, super vers en mooie smaken. Een feestje weer :)

Lieuwe
22 januari 2022

Bezorging was keurig op tijd en het eten van goede kwaliteit.

Kristien Zaal
20 januari 2022

2 items niet bij de bestelling in de tas gekomen: daarna tegoedbon gekregen van Imono. Goede oplossing, vriendelijk te woord gestaan en als altijd heerlijk eten.

Lilian
19 januari 2022

Heerlijke sushi !

Dyon
18 januari 2022

Was weer heerlijk!

Jaap
16 januari 2022

Snel en erg goed van kwaliteit zoals altijd!

Robin
16 januari 2022

Het was heel lekker, zoals altijd! Enige verbetpuntje zou zijn om kleine stukken te maken van de sushi maar dat is ook persoonlijk.

Angela
16 januari 2022

Echt top sushi!

Paula
15 januari 2022

Beetje flauw en taaie tonijn, was niet echt n aanrader:-(

MB
14 januari 2022
Bram
9 januari 2022

Goed gevulde pokebowl met niet te veel rijst; helemaal top! Mijn favoriet in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorrit
9 januari 2022

Gebruiksvriendelijke bestelplatform en ,zonder twijfel, de beste sushi van Groningen!

Robert Surisiay
9 januari 2022
Rob
7 januari 2022

Geen verbeterpunten. Sushi was overheerlijk.

Hebk@vandergraaf.nl
6 januari 2022

Jullie zijn zelf met wen 10 rittenkaart begonnen, daar zijn wij ruimschoots overheen. Zelfs een bericht gehad dat we 25% korting op de volgende bestelling krijgen. Maar daarna nooit meer wat gehoord. Zelfs een x gemeld bij een volgende ophaling. Maar ook daar weer geen reactie op. Doe die actie dan niet😄

Marjan
6 januari 2022

Heel lekker en netjes verpakt

T. van der Veen
2 januari 2021

Afhaal: mooi verpakt en heerlijk!

Maja
1 januari 2021

Ordered from this restaurant so many times, always great sushi. They forgot one item on the order but after calling them it was at our door in half an hour on a busy New Years eve. Very good service!

Lies
1 januari 2021
F
31 december 2021

Top

Martijn
31 december 2021

Lekkere sushi en precies volgens afspraak op tijd bezorgd.

Sietske
29 december 2021

beste sushi van groningen

Winter
27 december 2021

Heerlijke schaal met sushi 🍣 gehad. Erg goede kwaliteit, verhouding rijst en vis was top. Veel variatie, perfecte smaak. Bestellen hier zeker nog een keer!

Mendy
27 december 2021

Eten was er super snel en heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chiron de Vreeze
26 december 2021
Merel
26 december 2021

Heerlijke sushi! Super service en goede bezorging!

Henk Veenhoven
26 december 2021

Heerlijk verse sushi voor kerst bezorgd in een hele mooie sjieke box. Keurig op tijd bezorgd! Top!

Dorota
26 december 2021

Super service! Bevestiging ontvangen, goed geïnformeerd! Bestelling precies op tijd, en super lekker sushi met veel zalm!

Addie
26 december 2021

Heerlijk, zoals altijd. En vrijwel exact op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
26 december 2021
Truus Visser
25 december 2021

Heerlijke Sushi en n prima bezorging

Marrit
25 december 2021

Het is dan misschien 1e kerstdag, maar 2 uur op je bestelling wachten is echt te lang. Helemaal als er een indicatie van 60 minuten wordt gegeven. Bezorger was ook lang onderweg waardoor de warme gerechten koud geworden waren. Zeer teleurstellende ervaring.

Hanna
25 december 2021

Heerlijk gegeten

Anoniem
25 december 2021

Zelfs eerste kerstdag met alle drukte top eten! Super smakelijk en vers. Konden niet beter wensen.

Jeroen
25 december 2021

Heel fijn

Dennis
24 december 2021

Heerlijke sushi gegeten. Wat was het fantastisch.

Marlies Molema
24 december 2021

Super sushi, binnen anderhalf uur hadden we het en dat in de drukke kerstperiode👍🎄

Karla
23 december 2021

We hebben al een aantal keer bij jullie besteld en iedere keer is de bestelling precies op tijd afgeleverd in Engelbert; top! Daarnaast is de sushi heerlijk!

Edo van der Meer
19 december 2021

Bezorging was vele malen sneller dan aangegeven tijd en het eten was perfect. Warme gedeelte nog op temperatuur en sushi mooi verpakt.

Femke
19 december 2021
Sam
17 december 2021
Machteld
17 december 2021

Alles prima voorelkaar, heerlijk!

Toto
16 december 2021
Casper
14 december 2021
Anoniempje
10 december 2021

Sushi rijst was erg droog. Rest prima hoor! Erg vriendelijke bezorger. Een glimlach in deze tijd doet veel.🙂

Lisa Bergsma
8 december 2021

Heerlijk, vers, snel bezorgd! Zalm rol was behoorlijk scherp.

gerrits
8 december 2021

omdat ik het smorgens al had besteld leek het alsof de sushi al een tijdje klaar gestaan heeft. het had in ieder geval niet de versheid die ik gewend ben van imono. Verder ontbraken er 2 sake nigiri. evengoed is alles wel met smaak opgegaan.

Aida
6 december 2021

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aida
5 december 2021

Het was heerlijk!

Du Nord
3 december 2021
Stephan Mooijman
3 december 2021
Evelien
2 december 2021

De lekkerste sushi van Groningen!

Jeroen
1 december 2021

Precies op de afgesproken tijd en zoals altijd super kwaliteit

Ilse
29 november 2021

Mijn bestelling kwam een een half uur te laat dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
28 november 2021

Eten was erg lekker, eerste keer Sushi en het is erg goed bevallen. Eten om 16:00 besteld met gewenste bezorgtijd om 17:30, dat het dan alsnog pas om 18:00 geleverd wordt is dan wel erg jammer. Ook is het voor 2 personen overbodig om 14 zakjes soya saus mee te leveren.

Marthijn
19 november 2021

Altijd erg lekker eten, wel Jammer dat onze favoriete box uit het assortiment is. (Normaal altijd de Salmon sharing box) (Wij kwamen trouwens wel een verdwaalde “blauw groene”? haar in onze box tegen. geen idee waar het van is, maar zag er niet heel fris uit.

Hz
17 november 2021
Peter Nijdam
14 november 2021

Lekker eten perfecte bezorging Top!

E kramer
31 oktober 2021

He wat jammer; had de kok z’n dag niet of was het erg druk op zaterdag? Dit was niet zoals we het van Imono gewend zijn. De vulling was anders dan in het verleden, 2 van de 3 rollen exact hetzelfde.

Gonda Klevering
30 oktober 2021

De verwachte bezorgtijd zou zijn 19.50. Uiteindelijk werd het eten bezorgd tegen 20.30

Stephan
30 oktober 2021

Iets te laat, maar ze belden netjes van te voren dat het druk was. Erg professioneel! 👌🏼

Roland
29 oktober 2021

Niks beter na een week les geven dan het weekend in met Imono sushi :) snel en vriendelijk bezorgd en de kwaliteit is al jaren geen punt van discussie meer \o/

Rieneke Wind
25 oktober 2021

Lekkere Sushi. Prima bezorging, meneer keek wel een beetje sip. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben genoten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aida
17 oktober 2021
Johanna
16 oktober 2021

De sushi van Imono is van zeer goede kwaliteit en elke bestelling weer voldoet aan de verwachting.

M
12 oktober 2021
Roy
12 oktober 2021
Lorette
11 oktober 2021
j vd zaag
8 oktober 2021

Prima kwaliteit, smakelijk en snelle bezorging!

Nicole Lagarde
1 oktober 2021

Snel, lekker, en een super bezorger

A
1 oktober 2021
Anoniem
1 oktober 2021

Het was gewoon super lekker!

Binie Hobing
1 oktober 2021

Zoals altijd weer SUPER!!

Frederike
26 september 2021

Mooi nieuw aangepast menu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
18 september 2021

Kwaliteit van de sushi was niet zoals anders.. en de sojasaus was vergeten. Bezorging kwam een half uur later dan de verwachte tijd, maar het zou wel druk geweest zijn :)

Jeroen
16 september 2021

Mooi op tijd en heerlijk

Grietko Huizing
16 september 2021
Anoniem
12 september 2021

Compliment: alles was vers en smaakvol. Verbeterpunt: niet 70 procent van de bowl vullen met rijst en maar 30 procent topping. Van andere bedrijven ben ik dit anders gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessink
9 september 2021
Frans
6 september 2021
Jb
5 september 2021
Dennis
22 augustus 2021

Kwalitatief goed maar enorm weinig in een pokebowl. We hadden allebei nog steeds honger terwijl er extra items op zaten. Ook zaten er van sommige items enorm weinig bij. 4 ringetjes bosui stelt natuurlijk niks voor. We hadden ook nog extra sushi en kip besteld wat enorm lekker was maar toch hadden we geen verzadigd gevoel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Binie
22 augustus 2021

Super lekker!! Een feestje!! Bezorgtijd erg zorgvuldig! Erg fijn voor ons omdat we in de auto wachten op de bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 augustus 2021

Verbeterpunt zijn de kipreepjes voor door de pokebowl. Smaakte taai, droog, niet vers en veel te zout. De rest vd salade was goed en vers hoor. Ook de sushi was weer heerlijk. Maar die kip..??..kan echt niet.

Josef
15 augustus 2021
Roy
13 augustus 2021

Lekker gegeten en snel geleverd!

Binie
10 augustus 2021

Echt heerlijke sushi!! En wat een service!! We zouden nl. halen, maar i.v.m. afgesloten wegen kwamen ze het op een afgesproken plaats afleveren!! Echt TOP!!

A schuringa
7 augustus 2021
Jacko Boorsma
3 augustus 2021

De sushi-rijst was meer ingeklonken dan we gewend zijn. De Edame-boontjes waren helaas niet te doen. Volgende keer vast weer beter..

Roland
3 augustus 2021

Ik zou bezorging bij mij thuis in Hoogkerk toch wel heel erg op prijs stellen

R
1 augustus 2021

Delivery was quite fast and more importantly the Sushi was great, thanks Imono :)

Noa
31 juli 2021

Het eten is hier altijd heerlijk en er wordt altijd rekening gehouden met mijn glutenintolerantie. Zeker aan te raden 👏🏼

Onbekend
31 juli 2021
Aida
31 juli 2021

Normaal gesproken altijd lekker en vers, alleen deze keer 20 minuten te laat, zelf er achteraan gebeld om te vragen waar het blijft want ik hoorde niks. Ook de sushi was wat plat gedrukt. Verder was de smaak prima.

Marijke
27 juli 2021
Petra
24 juli 2021

Top

L schuiten
18 juli 2021
E
15 juli 2021
Laura
10 juli 2021
Ruben
9 juli 2021
J
4 juli 2021

Naast dat m'n ebi tempura koud en olie-ig waren, kreeg ik nieuwe. Deze waren iig warm maar helaas ook weer doordringt in olie en m'n poke bowl miste m'n wasabi mayonaise en de kwaliteit van altijd. Ik had iets om te vieren, dus dacht waar anders dan Imono! Dit keer helaas teleurgesteld.

Dian
2 juli 2021

Heerlijk, genoeg en een snelle afhaalservice

S
2 juli 2021

Eten was niet vers en smaakloos

Lorette
22 juni 2021

Heerlijk vers en goede hoeveelheid. Rappe bezorging ook :). Zeer tevreden!

Femke
20 juni 2021

Bezorger was 10 minuutjes later en belde keurig om dat aan te geven. Sushi was fantastisch!

Jelle
18 juni 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Frank
14 juni 2021
Kees
14 juni 2021
Evelien
8 juni 2021

Vaker bij Imono besteld en altijd heerlijke pokebowls. Deze keer een teleurstelling. Van alle ingredienten zat er erg weinig in voor een medium bowl. Om het nog een beetje op te vullen leek het er op dat ze extra surimisticks hadden toegevoegd. Deze waren ontzettend droog. Jammer. Hopelijk volgende keer beter!

Jorrit
6 juni 2021

Prijs kwaliteit is goed. Service en klantvriendelijkheid is perfect. De beste sushi in stad en ommeland!

M
5 juni 2021
AW
1 juni 2021
Ben Hekert
27 mei 2021

Erg lekker gegeten. Jammer dat er geen sojasaus bij zat... nou ja, we hadden nog in huis gelukkig. Zoals altijd blijft het moeilijk inschatten hoeveel je moet bestellen. Deze keer was het een beetje te weinig. Goed om te weten voor de volgende keer.

Kim Maters
26 mei 2021

Online bestellen is overzichtelijk met duidelijke afbeeldingen van de gerechten. Het heeft mij en mijn collega heerlijk gesmaakt!!! Bestelling werd bezorgd op de afgesproken tijd en de bezorger was erg vriendelijk! Heel erg bedankt!

Miranda
25 mei 2021

FAN-TAS-TISCH!

Heleen
25 mei 2021

Snel bezorgd, wederom heerlijke sushi

Mariek
25 mei 2021
Ann.
24 mei 2021
Agnes Honan
23 mei 2021
E Klont
23 mei 2021

Supersnel bezorgd en superlekker!

Karin
22 mei 2021

Super

Ties
15 mei 2021

Eten was erg goed! Wel had ik aangevinkt dat het eten om 19:00 mocht komen, maar om 18:20 stond er al een bezorger op de stoep.

Reactie van Imono

Beste Ties, We hebben uw bestelling na gekeken en er stond Z.S.M in ons systeem. Wel fijn om te horen dat u van het eten hebt genoten. Met vriendelijke groet, Alex

Joliene
13 mei 2021

Snelle service en heerlijk eten 👌🏾

F. brands
13 mei 2021

Mooie schotel sushi, ruim voldoende en goed van smaak en keuze. Ook het toebehoren zoals gember en saus, was niet van dat zuinige! Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!

K
12 mei 2021

B&J had veel ijskristallen (oud?) De vorige keer was de vis ook warmer, nu lauw. Nog steeds lekker maar minder lekker als de vorige keer.

Rozema
10 mei 2021

Normaal in het restaurant hoge kwaliteit gewend van Imono. De bezorgde sushi leek niet vers, was taai en er was onrijpe avocado gebruikt. Qua eten een teleurstellende ervaring. Het enige pluspunt was de bezorging, die kwam sneller dan verwacht. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
9 mei 2021

Het was beter dan verwacht, echt lekker, goed eten!

FV
7 mei 2021

Ik had het idee dat de sushi al een tijdje daarvoor gemaakt was. Het was minder die echte lekkere verse smaak die het in jullie restaurant heeft en sommige dingen waren erg droog zoals de rijst of heel taai, zoals de nori. Die was niet door te komen/bijten. Dat ken ik echt niet uit de tijd dat ik in het restaurant bij jullie at. Voor een bestelling van €60 viel het mij tegen helaas.

Robbert
3 mei 2021

Makkelijk bestellen, heerlijk eten en als er iets niet goed is, wordt dat keurig opgelost!

Anna
30 april 2021

Heer-lijk! En de bezorging precies op tijd.

Laura
29 april 2021

Bezorging was snel, de smaak van de sushi was goed. Helaas had de dragon maki op de kop gelegen waardoor alles aan het deksel zat geplakt en de avocado eraf lag. Ook zat er een haar op de California roll... dit ben ik niet gewend van Imono en hoop dat het een incident was!

Heleen
28 april 2021

Heerlijke sushi

Daan
28 april 2021

Heerlijk!

Rickert
27 april 2021

Top, snel en zoals altijd erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorinde Gjaltema
27 april 2021

Ik vind de prijzen bij Imono wel echt hoog, maar dan heb je ook wel wat! Heerlijk sushi zalm box om je vingers bij af te likken! De gefrituurde hapjes waren ook lekker, alleen loempia’s worden vaak door het bezorgen toch wat slapper. Zeker een aanrader!

R.
21 april 2021

Lekkerste pokebowls van Groningen!! zoveel topping, het is echt top!

Sonja
18 april 2021
Mildred
16 april 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk..

P.Hofman
16 april 2021

Heerlijk zoals altijd. We bestellen hier al jaren en de sushi is altijd vers. Enige minpuntje is dat door de jaren heen het aantal bakjes/zakjes sojasaus nog mondjesmaat worden bijgeleverd of zelf niet.

Eva
16 april 2021

Lekkere sushi en op afgesproken moment afgeleverd. Z

Lisa Bergsma
13 april 2021

Heerlijk!

Josefien Durkstra
12 april 2021

Het was heerlijk!! Topkwaliteit sushi! We hadden een party box, was ruim voldoende en super vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans-Peter
9 april 2021

Snelle en nette levering en heerlijke sushi!

Strootman
9 april 2021

Het eten was weer verrukkelijk!! Imono maakt de aller beste Sushi !!

Renate van Ittersum
8 april 2021
EK
4 april 2021

Heerlijk verse sushi en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
4 april 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden
2 april 2021

Lekker vers en op tijd bezorgd!

Keukenstudio Luit Windt
2 april 2021

Toppers!

Ewout
1 april 2021

Altijd snel bezorgd en de beste pokebowl van Groningen!

Mark
31 maart 2021

Bestellen ging makkelijk via de overzichtelijke website. Het werd snel bezorgd. De bestelling was compleet en er zijn verse produkten gebruikt en dat proef je ook. Voor ons voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.

Jeanet Lutjes
28 maart 2021

We hebben al een aantal keren bij Imono besteld, en diverse keren in het restaurant gegeten wat heerlijk was, maar deze keer viel het tegen. We hadden een idee dat het niet vers was en uit een koude koeling kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
27 maart 2021

Top restaurant beste van Groningen

Maarten
24 maart 2021

Perfect

Ashya
21 maart 2021

Imono is en blijft onze favoriet, rijden er altijd graag een stukje voor. Vaste klant en in de jaren dat we dat al zijn, zijn we gister voor het eerst een graat tegen gekomen. Ik zeg: kan gebeuren, bedankt voor jullie heerlijke eten.

Jacko Boorsma
18 maart 2021

De sushi van vandaag was niet zo vers als we gewend zijn van Imono. Op voorraad gemaakt?

Reactie van Imono

Beste boorsma, Het is spijtig om te horen dat het niet naar wens is geweest. Onze sushi worden op bestelling bereid. Om verspilling en om aan wensen van gasten te voldoen doen we dat niet. Met vriendelijke groet, Imonodelivery

Heleen
14 maart 2021

Heerlijke sushi

MT
14 maart 2021

Heerlijk, als altijd en perfect op tijd!

Mark
14 maart 2021

Lekker, maar bijna 2 uur wachten is te lang, vooral als het een uur later is dan per mail werd aangegeven.

Marijke
9 maart 2021

Geweldig gegeten, echt een aanrader!🥢🥡🥣

Fabiana Filadoro
8 maart 2021

Altijd goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sakehen
7 maart 2021

Vandaag diverse sushi gehaald, helaas Tweemaal er een haar in gevonden!! Graag aandacht voor de hygiëne maatregelen w.o. Een haarnetje.

Maik
6 maart 2021

Was erg snel en erg lekker!

H&E
5 maart 2021

Heerlijke sushi! En heel vlot bezorgd.

Mel
28 februari 2021

Top service en weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie 4 pers
26 februari 2021
Ann
23 februari 2021

Graag 1x extra sojasaus, dan zou het perfect zijn. Heerlijke sushi, mijn favoriete restaurant in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warner Armand
21 februari 2021

Echt top!!! Nooit meer anders 😁

Wietske
20 februari 2021

Heerlijke sushi, mooie verzorging en snelle bezorging! Helemaal top !

Vogel
19 februari 2021

Heerlijke sushi!

Petra Heinen
18 februari 2021
Jacko Boorsma
18 februari 2021

Prima gecorrigeerd!

Jeroen
16 februari 2021

Het was weer super! The family box kost wel wat maar wat een keuze en een lekkers!!! Echt een dikke aanrader als je met je gezin lekker gevarieerd sushi wilt eten

Sia
15 februari 2021

Zondag, valentijnsdag is een dag dat het natuurlijk erg druk is voor bezorg restaurants. Daarom optijd besteld (18:09), zodat we om 19.10 konden genieten van jullie overheerlijke sushi. Maar helaas was de bestelling er om 21:10 nog niet, Restaurant gebeld en onze bestelling moest nog worden klaargemaakt en zou nog 40 minuten duren. Uiteindelijk om 21:23 was de bestelling gearriveerd. Helaas miste er wel de ben&Jerry ijs, die ons was beloofd ter compensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mb
15 februari 2021

kwaliteit is altijd goed levering 3 uur na bestellen is echt te lang (zeker als al een ruime 1,5 uur werd gerekend; waar ik begrip voor heb gezien het weer).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
14 februari 2021

Ik moest zelf helaas werken, maar heb mijn vriendin er erg mee verrast. Ze vond het heerlijk! Hoop dat ik de volgende keer zelf ook van jullie sushi mag genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reggie
14 februari 2021

Helemaal top goed en snel

Ann.B
14 februari 2021

Heerlijk! Altijd genieten... het eten van Imono. Hele fijne sushi box. Volgende keer graag nog 1 extra soja saus, was iets te weinig.

H. Boot
13 februari 2021

Goede service! goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Smaakte vers en lekker.

Ritske
12 februari 2021

Super! Only downside is they forgot the soy. Things happen. Luckily i've dug up some soy from a kitchen drawer

Liu
7 februari 2021

Top!!! Ga zo maar door!!

Bert
7 februari 2021

Altijd al een tevreden bezoeker geweest . Logisch dat wij bij hun bestellen, zeker nu.

Albert
6 februari 2021

Altijd goed! Lekker, vers, zoals sushi hoort

Martin
5 februari 2021

Altijd lekker. Goede sushi! Snel bezorgd. Wij hebben er weer enorm van genoten!

Ivar
4 februari 2021

Heerlijk!

Fleur
4 februari 2021
B.D.Bloem
3 februari 2021

Was weer helemaal top . Verheugen ons weer om te komen eten bij jullie in het restaurant . 🥳🥂

H&E
3 februari 2021

Heeeerlijke sushirolls. En vlot bezorgd. Fijn dat we in coronatijd thuis van Imono's sushi kunnen genieten, maar zien er naar uit om weer gezellig bij jullie in het restaurant te komen.

Arend Stoelwinder
31 januari 2021

Heerlijk en snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carsten
31 januari 2021
Maartje
30 januari 2021

Heerlijke pokebowls! Luxe dat je helemaal zelf kan kiezen wat er in gaat. De hoeveelheid zalm was zeer genereus, de hoeveelheid kip in de andere pokebowl was wel een stuk minder. We gaan zeker nogmaals bestellen!

Wiebe
30 januari 2021

Erg lelkker. Kwalitatief beter dan de meest concurrentie.

Stephanie
29 januari 2021
Nella
28 januari 2021

Heerlijk vers bereidde sushi en mooi op tijd

Laura
28 januari 2021

Lekkere sushi voor een prima prijs! Mooi op tijd bezorgd

Simone
27 januari 2021

Snel bezorgd en alles was heerlijk! Verse zalm (zalmbox) en warm (saté), toppie!

Richard
26 januari 2021

Prima.

Cel
26 januari 2021
Jessica van Wijk
26 januari 2021

Prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijmen Dröge
25 januari 2021

Bezorging op tijd en netjes! Sushi waren nagenoeg allemaal heerlijk, alleen aan de tonijn zat een vissig smaakje alsof die niet helemaal vers was. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda Koster
24 januari 2021

Snelle bezorging ruim 20 minuten eerder dan gepland . De warme hapjes waren er helaas niet bij maar dat werd ook razendsnel hersteld en super snel geleverd. En ...altijd lekker!!

Noortje
23 januari 2021

Supersnelle bezorging en heerlijke sushi!

Hoving
22 januari 2021
trea
20 januari 2021

Wat fijn, 17 uur bestellen, 17.30 afhalen en daarna lekker genoten van de sushi. Was heerlijk

Anoniem
19 januari 2021

Goddelijk! Beste pokebowl van Stad!

Ashya
16 januari 2021

Echt Heerlijk gegeten!!!! Zoals we gewend zijn. We kunnen niet wachten weer te kunnen komen eten.

Ben
13 januari 2021

Weer perfect

Anoniem
13 januari 2021

Erg lekker, perfecte prijs/kwaliteit, goed gevulde pokebowls! Vandaag was er iets foutgegaan in de bestelling, maar dat hebben ze direct en héél netjes opgelost. Hier blijven wij absoluut bestellen! :)

Anouk
13 januari 2021

Hele vlotte bezorging, erg fijn. De sushi rook deze keer wel erg ‘visserig’ bij openen van de box en 1 van de zalm nigiri smaakte wat vreemd. Is anders nooit zo dus vast een pechgevalletje en de rest smaakte net zo prima als anders.

Mi
13 januari 2021

Eten werd snel bezorgd, goed verpakt! We hebben weer heerlijk gegeten 👍🏽

Fabiana Filadoro
12 januari 2021

Verslaafd!!!

Smid
10 januari 2021

heerlijk gegeten

Liza Huizen
10 januari 2021

Perfect! Niets op aan te merken. Tot snel!

Martine
10 januari 2021

De bestelling was snel.

Ewout
8 januari 2021

Smakelijk en snel bezorgd als altijd. Beste pokebowl van Groningen!

Fabiana Filadoro
8 januari 2021

GEWELDIG

Jennie
7 januari 2021

Was weer super lekker en heel vers.

Esther
5 januari 2021

Heerlijk en snel in huis

Irina
5 januari 2021

Such an amazing food experience!the sushi were super fresh, you could’ve taste every ingredient!We ordered so much we had leftovers that we enjoyed next day at lunch 😊Delicious!

Fabiana
2 januari 2020

Het bestek en de juiste dressing worden wel eens vergeten, maar de pokebowl is goed gevuld en erg vers! :)

jose klunder
31 december 2020

Anderhalf uur moeten wachten en geen contact kunnen krijgen , slechte voorbereiding van de medewerkers

Nathan
31 december 2020

We hebben er weer van genoten.

Anna
31 december 2020

Fantastische kwaliteit en perfecte service. Zelfs gebeld dat het 10 minuten later kwam, omdat ze nog niet open waren. Vriendelijke bezorgster en goed verpakt.

Sonja
31 december 2020

Heerlijk en meer dan op tijd bezorgd, zeker voor oudjaarsavond. In combinatie met champagne een heerlijke oudejaarsavond op tafel🥂🍤🥢

Marieke
31 december 2020

Super lekker!!

Barbara
30 december 2020

Bestelling kwam een kwartiertje later dan besteld, maar geen probleem, was rekening mee gehouden. Kwaliteit van geleverde sushi was goed, aanrader!

DB
30 december 2020

De sushi was zoals altijd erg lekker!! Maar de bezorging duurde deze keer lang, meer dan 1.5 uur, en een deel van de bestelling is vergeten. Heb ik niet eerder meegemaakt bij Imono, dus hopelijk een eenmalig incidentje 😃

Latu
28 december 2020
Alies
27 december 2020

Heeeeeerlijk!